Urshultsbilservice_web.jpg thumb
amia_web.jpg thumb
sila_web.jpg thumb
 

Webbplatser

Hemsida eller webbplats? Kärt barn har många namn. Vi designar och kodar webbplatser som du sedan själv kan ändra och lägga till innehåll i. Självklart ska det också vara enkelt att göra det. Genom att använda publiceringsverktyget Concrete 5 garanterar vi dig en framtidssäker, användarvänlig och förnyelsebar lösning. Oavsett vilken budget du har ser vi till att din webbplats går i linje med dina mål och din vision. Vi erbjuder dig webbplatser i två olika kategorier: skräddarsydda webbplatser och webbpaket.  

 

Skräddarsydda webbplatser

När vi gör en skräddarsydd webbplats till dig släpper vi lös vår kreativitet fullkomligt. Med en helt unik design, slogans, rubriksättning, avancerade bildspel, skräddarsydda funktioner, flera språk och mycket mer, skapar vi en webbplats som som på bästa sätt tydliggör ditt budskap. 

 

Våra webbpaket

När du kontaktar oss går vi igenom vilken typ av webblösning som kan vara aktuell för dig. Du berättar för oss vad du behöver och vi tar fram och anpassar designen. Vi formger varje webbplats så att den känns personlig och i linje med din vision. Vi följer de webbstandards som finns och inte standardiserad design. Vi jobbar hårt för att din webbplats ska bli just det, din webbplats. Ingen begäran är för stor och vårt team tar hand om dig och din webbplats så att du eller ditt företag får den bästa möjliga upplevelsen på webben.

 

Oavsett vilken webbplats du beställer av oss, så kan du alltid uppgradera den. Om du vill komplettera sidan med flera språk, specialfunktioner med t ex bokning, e-handel och inloggningszon för dina kunder, så fixar vi det. Och självklart hjälper vi dig med rubriksättning, texter, slogans, bilder och SEO (sökmotoroptimering).

 

 

Webbhotell och domäner

Eftersom vi är återförsäljare för ipeer kan vi hjälpa dig med webbhotell och domännamn. Ring eller mejla oss om du vill veta mer.

 

 

Snabbt och enkelt

Vi bygger din webbplats med publiceringsverktyget Concrete5. Du kan enkelt ändra och lägga till innehåll direkt i din webläsare. När du ser något du vill ändra på hemsidan är det bara att klicka "Redigera" och gära dina ändringar. 

 

Webbpaket Light

I lightpaketet ingår en Startsida, med upp till fyra undersidor som du kan ändra och lägga till innehåll i. Funktioner som bildspel och kontaktformulär ingår. Kontakta oss om du vill få en mer utförlig beskrivning av vad som ingår.

 

Kontakta oss för pris


 

Webbpaket standard

I standardpaketet ingår en startsida med fem till sju undersidor där du kan ändra och lägga till innehåll i. Du får bildspelsfunktion, kontaktformulär samt möjlighet att lägga till löpande material. Kontakta oss om du vill få en mer utförlig beskrivning av vad som ingår.

 

Kontakta oss för pris


Portfolio


 

Kontakta oss!

Andreas: 070 - 523 80 08
Oscar:    070 - 311 16 21
Mats:      070 - 316 99 90 Design: Webbplatser, Grafisk identitet, Annonser, Broschyrer, Logotyper, mm.Musik: Specialskriven musik, Speaker, Arr, Foto och Film: Produktfilmer, Företagsfilmer


Vi finns också på

Facebook

 


Copyright© Earcraft AB • Grimnäs • Östersund • Urshult